Release Note
ZenTalk
12Next

Hanset asus zen 4 selalu terpadam

1254 18
Jump to specific floor
Latest Post
Kenapa hanset sy selalu terpadam dgn tiba tiba
Props
MYS Moderator | All posts
Hi mohammatridzuan,

1. Sudah update firmware terbaru? Sila bagi nombor firmware.
2. Bila masalah ni mula berlaku?
3. Battery habis cepat tak?
Props
USA Level 1 | All posts
sama mcm hp saya selalu terpadam bila mahu call..
Props
MYS Moderator | All posts
harmizi73 posted on 2019/3/3 21:52
sama mcm hp saya selalu terpadam bila mahu call..

Hi harmizi73,

Adakah anda update firmware terkini?
Props
MYS Level 1 | All posts
adab203950ee00c9b0c72a8633f8ae4a.jpg
Props
MYS Level 1 | All posts
Dah update firmware pun sama sahaja tetap bila buat call terpadam sendiri
Props
MYS Level 1 | All posts
Same la nk call atau org call mesti padam.pastu nk on kne tkan button lame2
Props
MYS Level 1 | All posts
cheesetherapist posted on 2019/2/21 14:18
Hi mohammatridzuan,

1. Sudah update firmware terbaru? Sila bagi nombor firmware.

Start update oreo jd mcm ni..lpas tu 2nd update pon same je
Props
MYS Level 1 | All posts
Sama punya saya selalu terpadam bila nak main game
Props
MYS Moderator | All posts
ajees3650 posted on 2019/3/8 20:22
Start update oreo jd mcm ni..lpas tu 2nd update pon same je

Hi ajees3650,

Cuba backup data lepas tu buat factory reset via recovery mode.
Props
12Next
Advanced mode
You need to login first Login | Register Now

Points policy of this forum

wishes

Archiver|Mobile ver.|

Fast reply Top Return to list
Share link list
Share by pm