Release Note
ZenTalk

[More Information Needed] ASUS ZE551ML BERMASALAH

406 6
Jump to specific floor
Latest Post
1.tak boleh log in google after reset
2.battery info x betul,lepas tukar yang baru
3.battery cepat hbis,tak sampai 15 minit dah k.o
Props
MYS Moderator | All posts
Hai supremehilary50,

Sila berikan informasi di bawah bagi tujuan rekod:

RAM/ROM:
Nombor firmware yang anda sedang ada:
Pernahkah anda root phone ni?:

1. tak boleh log in google after reset: bolehkah anda berikan sample screenshot untuk masalah ini?
2. battery info x betul, lepas tukar yang baru: battery baru tu ori? Info apa x betul ya? Kalau boleh, sila berikan screenshot.
3. battery cepat hbis, tak sampai 15 minit dah k.o: dari percentage berapa dalam 15 minit dah k.o ya? Masalah ni ada x sebelum reset?
Props
cheesetherapist posted on 2018/10/19 10:10
Hai supremehilary50,

Sila berikan informasi di bawah bagi tujuan rekod:

After hard reset,nak log in benda ni keluar,n tggu 72hr..still macam tu...ada cara yang lebih baik ke nak fix ni benda
P_20181019_114955_1.jpg
Props
2.battery bila dah 100%,lepas tu kita tutup n on balik dah jdi 90%,ni bateri baru..
Props
MYS Moderator | All posts
supremehilary50 posted on 2018/10/19 11:59
2.battery bila dah 100%,lepas tu kita tutup n on balik dah jdi 90%,ni bateri baru..

Hi supremehilary50,

Pernahkah anda tukar password?
Props
Ya memang pernah tukar password...
Props
MYS Moderator | All posts
Hi supremehilary50,

Lepas tukar password, tak dapat log in lagi?
Props
Advanced mode
You need to login first Login | Register Now

Points policy of this forum

wishes

Archiver|Mobile ver.|

Fast reply Top Return to list
Share by pm