Release Note
ZenTalk
123Next

Tolong

2027 24
Jump to specific floor
Latest Post
MYS Level 1 | All posts
Hi,saya nak tanya,saya menggunakan asus zenfone 3,
Masalah hp saya,dia tak dapat  wifi jika saya di dalam bilik.kalau dekat dgn modem baru dapat wifi.
Saya dah reboot,dah reset tapi masih lagi tak dapat.
Apa masalah hp saya ini ya?tq 
Props
HKG Level 1 | All posts
Kenapa button home dan recent tak boleh guna ya? Please help, tapi utk screenshot using recent button okay ja
Props
MYS Moderator | All posts
shatikah84 posted on 2018/10/22 09:54
Hi,saya nak tanya,saya menggunakan asus zenfone 3,
Masalah hp saya,dia tak dapat  wifi jika say ...

Hi shatikah84,

Masalah connection ni ada tak bila guna device yang lain?
Props
MYS Moderator | All posts
farahdianna96 posted on 2018/10/22 16:04
Kenapa button home dan recent tak boleh guna ya? Please help, tapi utk screenshot using recent butto ...

Hi farahdianna96,

Cuba terang sikit masalah home dan recent button. Tak ada response ke?
Props
MYS Level 1 | All posts
cheesetherapist posted on 2018/10/31 09:49
Hi shatikah84,

Masalah connection ni ada tak bila guna device yang lain?

Xda plak.hp oppo dgn samsung ok ja connection.
Skrg ni gps dkt asus ni pun xdpt da..
Props
MYS Moderator | All posts
shatikah84 posted on 2018/11/2 11:58
Xda plak.hp oppo dgn samsung ok ja connection.
Skrg ni gps dkt asus ni pun xdpt da..

Hi shatikah84,

Adakah anda update firmware terbaru? Boleh check di sini: Settings > System update.

Sila bagi firmware number yang sedang ada.
Props
MYS Level 1 | All posts
cheesetherapist posted on 2018/11/2 14:03
Hi shatikah84,

Adakah anda update firmware terbaru? Boleh check di sini: Settings > System update ...

Yang ada di system update tu.
ZenUI.
Last check for update 02.11.2018 4.50 pm
Props
MYS Moderator | All posts
shatikah84 posted on 2018/11/2 16:50
Yang ada di system update tu.
ZenUI.
Last check for update 02.11.2018 4.50 pm

Hi shatikah84,

Nombor firmware ada? Anda boleh cari nombor dia di sini: Settings > About > Software Information > Build number. Nombor firmware mulai dengan "WW_"
Props
MYS Level 1 | All posts
cheesetherapist posted on 2018/11/5 09:56
Hi shatikah84,

Nombor firmware ada? Anda boleh cari nombor dia di sini: Settings > About > Softwa ...

Ni nombor forward,
ww_80.30.123.69_20180910
Props
MYS Moderator | All posts
shatikah84 posted on 2018/11/5 22:12
Ni nombor forward,
ww_80.30.123.69_20180910

Hi shatikah84,

Nombor firmware ni tiada dalam rekod kami. Sila bagi model code untuk semak lanjut.
Props
123Next
Advanced mode
You need to login first Login | Register Now

Points policy of this forum

wishes

Archiver|Mobile ver.|

Fast reply Top Return to list
Share link list
Share by pm