Release Note
ZenTalk
12

[Media Reviews] Note to Media Friends!

3678 17
Jump to specific floor
Latest Post
After the december update...tolong la adakan balik option untuk pilih LTE only (*#*#4636#*#*) . Sebab bila saya main game speed connection drop to 2G/3G . Dan ia banyak mengangu saya . Tolong lah adakan update secepat mungkin . Please please .
Props
MYS Level 2 | All posts
From 52% until full, it takes only 4 hours
And 96% lasts the whole 6 hours.
Can you imagine, the only phone ever that needs charging time more than it lasts 🤣
Wow ASUS
Screenshot_20180922-165742.jpg
Screenshot_20180923-084143.jpg
Props
MYS Level 2 | All posts
Please write in English. At least they'll understand. Asus is Taiwanese.
Props
MYS Level 1 | All posts
knpa watermark 5z jd watermark asus 5...
Props
MYS Level 2 | All posts
Nak tanye kenape fon saya zenfone mas plus tiba2 restart?
Props
MYS Level 1 | All posts
joegan79 posted on 2019/4/15 01:11
Please write in English. At least they'll understand. Asus is Taiwanese.

No worry, i believe the moderator is from Malaysia, they can understand the feedback well.
Props
NGA Level 1 | All posts
Props
MYS Level 1 | All posts
Saya berharap update baharu Zenfone 5z mempunyai screen recorder atau Rakaman skrin sendiri tanpa download di playStore.. Rakaman Skrin sekarang ni hanya ada kat game ginnie sahaja.. Tu pun boleh support pada aplikasi game online terpilih sahaja..
Props
12
Advanced mode
You need to login first Login | Register Now

Points policy of this forum

wishes

Archiver|Mobile ver.|

Fast reply Top Return to list
Share by pm