Release Note
ZenTalk

123

[Resolved] 4g lte bug

4050 26
Jump to specific floor
Latest Post
jaycee42788 PHL Level 1 | All posts
The latest update didnt fix anything.. In sim 1 always conect disconect like b4..
1st img is in sim 1
2nd img is in sim 2
Screenshot_20161222-212106.jpg
Screenshot_20161222-212908.jpg
Props
IND Level 1 | All posts
Last edited by thisismyid34 on 2016/12/23 12:50

After updating 150 version lte is not supporting.and its anoying to use plzz upadte amdroid to 7.
Props
jaycee42788 PHL Level 1 | All posts
Plss update many user suffer on thiss issue.
Zf2 zf3 zf2max zf3 zf3max almost all zenfone user that suport Volte
Props
TWN Moderator | All posts
jaycee42788 posted on 2016/12/22 21:36
The latest update didnt fix anything.. In sim 1 always conect disconect like b4..
1st img is in sim  ...

Hi jaycee42788,

Thanks for your feedback

We have already reported this issue back to our tech team

We will get back to you if there is anything coming up.

Thank you
Props
jaycee42788 PHL Level 1 | All posts
Any update? Plss work on this issue.. 
Props
USA Level 1 | All posts
Hi, all!

It's happening with me too, in both SIM slots. I have tested it in 3 different carriers and the problem persists, going on and off intermittently until I settle in a specific location and the signal locks.
Props
TWN Moderator | All posts
Hi jaycee42788,

Please update to system version 14.2015.1701.8

Thanks
Props
123
Advanced mode
You need to login first Login | Register Now

Points policy of this forum

wishes

Archiver|Mobile ver.|

Fast reply Top Return to list
Share by pm