Release Note
ZenTalk

[Resolved] After new update getting problem on home screen.

526 9
Jump to specific floor
Latest Post
parthdonga00 IND Level 1 | All posts
ASUS 5 Bug Report
Model: ZE620KL
RAM: 6G
Firmware/APP Version: Pie 9.0
Frequency of Occurrence: All the time
Rooted: No
APP Name: -
Screenshot:
It doesn't show all the installed apps after new update if change preference it shows all app only one time and again getting same problem so solve it.
Props
IND Level 3 | All posts
Yes initially i too faced this problem with Pie update. But now somehow am getting newly installed apps to home screen. Check in home screen settings once and disable and then enable option again.
Props
parthdonga00 IND Level 1 | All posts
bhanuprakash_p posted on 2019/2/16 18:51
Yes initially i too faced this problem with Pie update. But now somehow am getting newly installed a ...

Yes but it's not a solution to this problem
Props
parthdonga00 IND Level 1 | All posts
bhanuprakash_p posted on 2019/2/16 18:51
Yes initially i too faced this problem with Pie update. But now somehow am getting newly installed a ...

Yes.buy it's not a solution.this not the way to solve this problem.so Asus please provide update for this bug.
Props
IND Level 2 | All posts
Clear the Asus launcher cache from settings or change theme back to old theme and check again.it gets resolved 
Props
USA Level 1 | All posts
just go to settings>apps and notification
search Asus Launcher
tap on it
tap on storage
tap on clear cache
tap on clear storage (delete app data?) tap on ok
problem solved
Props
IND Moderator | All posts
Hi Parthdonga,

You may follow the above steps and check.

Do you see this issue in safe mode?

Long press power button> long press power off option> Ok> you will enter safe mode.

Reboot and check.

Let us know.
Props
parthdonga00 IND Level 1 | All posts
Last edited by parthdonga00 on 2019/2/23 22:10
bit_asus posted on 2019/2/20 11:03
Hi Parthdonga,

You may follow the above steps and check.


Yes I am getting that issue in safe mode as well,but it working fine when I cleared data of Asus luncher
Props
IND Moderator | All posts
Hi Parthdonga,

Thank you for your feedback.
Props
IND Level 2 | All posts
bit_asus posted on 2019/2/25 09:35
Hi Parthdonga,

Thank you for your feedback.

Hi bit_asus aka max_asus,
By now you must have understood talking about safe mode in every problem is very naive. Please refrain from subjecting safe mode for everything. It reduces our trust from brand Asus.
Props
Advanced mode
You need to login first Login | Register Now

Points policy of this forum

wishes

Archiver|Mobile ver.|

Fast reply Top Return to list
Share by pm