Release Note
ZenTalk
12Next

[Replied] Very low 4G signal

1474 10
Jump to specific floor
Latest Post
matcuratolo ITA Awaiting verification | All posts
ZenFone 3 Bug Report
Model: ZC520TL
RAM: 3GB
Firmware/App Version: WW_15.10.1810.275
Location: Rome
Frequency of Occurrence: -
Rooted: No
App Name: -
Screenshot:
Description: After the firmware update to Android Oreo WW_15.10.1810.275 I have a very low 4G signal, I have trouble making phone calls.
Please solve immediately. Thank you
Props
TWN Moderator | All posts
Hello  matcuratolo

Good day.
This case is still under investigation.
We will get back to you if there is anything coming up.
Sorry for any inconvenience
Props
ROM Level 1 | All posts
We are still wating for oreo update for zc520tl!
Props
cataemanuel26 posted on 2018/12/22 15:44
We are still wating for oreo update for zc520tl!

Which firmware do you have?


Best regards and seasons greetings,
Alberto.
Props
IND Level 3 | All posts
And found out one more thing this happens only with jio... Airtel doesn't have problem....

Checkout screenshot attached below only jio shows low signal not Airtel .... Airtel always shows high signal... I will tell only one thing test with other Sims....

I had tested with AIRTEL - jio doesn't support!.
Screenshot_20181225-142214.jpg
Props
matcuratolo ITA Awaiting verification | All posts
Many days have passed since the update that caused the problem but you have not yet solved it. This thing I'm very sorry and I will change my smartphone. Never again ASUS!
Props
ITA Level 1 | All posts
my phone is ZC520TL  ram 3gb rom 32 gb: after the upgrade to WW_15.10.1810.275 (oreo) i have 4 bugs
1 volume in whatsapp is very low
2 very low 4G signal (band 20 and others do not seem to work)
3 excessive battery consumption
4 excessive slowdowns of the device

please if you can not solve the problem. Could you tell me how to downgrade to the previous version?
Props
matcuratolo ITA Awaiting verification | All posts
giuseppe77 posted on 2019/1/4 02:05
my phone is ZC520TL  ram 3gb rom 32 gb: after the upgrade to WW_15.10.1810.275 (oreo) i have 4 bugs
...

I confirm, I also have the same problems
Props
TWN Level 1 | All posts
<font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">Je voudrais dire un mot.</font></font>
Props
I have a same problem + Camera Problem
Props
12Next
Advanced mode
You need to login first Login | Register Now

Points policy of this forum

wishes

Archiver|Mobile ver.|

Fast reply Top Return to list
Share by pm