Release Note
ZenTalk

12Next

[New Suggestion] [System Behavior] Zenfone Max Pro M1

6572 10
Jump to specific floor
Latest Post
martinus.rendi IDN Level 3 | All posts
Untuk Zenfone Max Pro M1, tolong tambahan fitur ini di update selanjutnya;
✓ Font Style
✓ Game Genie terbaru (biar bisa lock notifikasi, agar tidak mengganggu pengalaman nge-game)
✓ Mode Pro pada Aplikasi Kamera (kalau bisa aplikasi Kamera diganti dengan PixelMaster Camera)
✓ Mobile Manager (biar bisa atur auto start apps)
✓ Mode Dark Mode pada Android 8.1 Oreo
✓ Tambahkan Aplikasi Theme ke Zenfone Max Pro M1


Dan tolong segera berikan update System terbaru untuk memperbaiki bug multitouch, sangat mengganggu. Terimakasih.
Props
How to change font style in Asus Zenfone max pro m1
Props
IDN Level 1 | All posts
Kok saya ga bisa download game genie Hpnya Asus Zenfone max pro m1
Props
IDN Level 1 | All posts
Gan gimana cara buka game genie?
Props
IDN Level 1 | All posts
Saya kira fitur ya sama kaya max proyang sebelumnya ternyata enggak kalo aja ada fitur leading app ya sama kaya di max pro sebelumnya pasti bagus semog secepatnya bisa meng update fitur sama seperti max pro yang sebelumnya
Props
I still have issue in focus of vedio recording in vedio recording it's keeps changing focus... plz fix it... please...
Props
MYS Level 1 | All posts
I'm having slow charging issue. I am using original charger and cable, charging with 3hr+ from 7% to 45% recently. I have put it charge in without WiFi and data, set as flight mode but still having the problem. Please advise what should I do to recalibrate it. 
Zenfone max pro M1 slow charging issue.
Regards
Pui
Props
USA Level 1 | All posts
Kalau di pie masih Ada game genieny gk sih?
Props
USA Level 1 | All posts
My Max Pro m1 is Pie because I download the pie. Please add Game Genie in Oreo and pie pleaseeeee. Helpppp meeeee
Props
IDN Level 1 | All posts
Hello asus,i think asus zenfone max pro m1 is gaming phone,i hope you will give us game genie for next update to play game smoothly
Thanks
Props
12Next
Advanced mode
You need to login first Login | Register Now

Points policy of this forum

wishes

Archiver|Mobile ver.|

Fast reply Top Return to list
Share link list
Share by pm